lördag 5 december 2009

Bättre..

Sprint i dag och jag gick ut tidigt i det stora startfälltet (2a av 114). Första varvet gick bra! Sköt fullt i ligg och sedan en bom i stå, godkänt. Åkningen var lite trögare på 2a och 3e varvet men det räckte till en 21a plats i dag och jag är nöjd. Får med mig några världscupspoäng och mer självförtroende inför kommande tävlingar! Nu sitter jag och följer killarnas tävling, spännande! Helena gör ännu en bra tävling och ACOZ åker skidor ruskigt fort, de blev 4a och 9a! I morgon är det stafett!

4 kommentarer:

Mikaela sa...

Du är så duktig så älskade vän. Wille vart eld och lågor när han såg Anna Maria på TV, Linus kunde inte bry sig mindre.... men han älskar sin gudmor ändå...;-)
Puss och Kram

Andreas sa...

Bra jobbat idag! Nu börjar det likna något men tror du kan lite bättre om du bara vill! Håller tummarna för dej och de andra tjejerna i morgon.

Erik, Väsby sa...

Bra kört! Tror det kan bli riktigt bra imorgon, lycka till!

Anonym sa...

I think that went well :) Congrats with 4th place!!
Today I read one funny comment about you.. To translate directly:
"that cuty Anna Maria - really one of the kind - comes to shooting range and starts dreaming about sth.. german commentators started to guess if she'll ever start shooting" So I guess - don't dream, huh :DD
if seriously - that was well this time, proceed in such spirit!
/Agne